Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:24 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 20:58

Η Μαρίνα Σάττι έλαμψε στη σκηνή του Summer Nostos Festival 2019!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, η Μαρίνα Σάττι πλαισιωμένη από ένα ηφαίστειο εκρηκτικών γυναικείων φωνών, τις Fonés και την πολυπληθή χορωδία 40 γυναικών, τις Chóres, με ήχους παραδοσιακούς και σύγχρονους, με τους μοναδικούς μουσικούς solist της και την ομάδα χορευτριών της, σάρωσε το Summer Nostos Festival και πλήθος κόσμου την αποθέωσε!

H Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival (SNFestival) 2019.

To SNFestival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά, στο ΚΠΙΣΝ, από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ by Mike Tsitas https://we.tl/t-gu508ShqrK

Η πολυσχιδής τραγουδίστρια, συνθέτρια και performer Μαρίνα Σάττι απέδειξε ακόμα μία φορά πως το πάθος και η αγάπη για τη μουσική αποτυπώνονται στη σκηνή, στα τραγούδια και στην ερμηνεία αυτών.

Διαβάστηκε 2383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.