Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:48 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 11:05

«Χθες» στον θερινό Κιν/φο «ΕΛΛΗΝΙΣ» (Δευ 8 & Πεμ 11/7/2019 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός κινηματογράφος «Ελληνίς» την Δευτέρα 8  και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 θα προβάλλει την ταινία:

Χθες (Yesterday)

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ
Πρωταγωνιστούν: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Εντ Σίραν, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζέιμς Κορντέν

Ο Τζακ Μάλικ είναι ένας μικρός τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική παραθαλάσσια πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι . Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout ο Τζακ συνέρχεται και ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ και αυτομάτως βάζει τον εαυτό του σε μια πολύ δύσκολη θέση!

Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα η φήμη του εκτοξεύεται.

Ώρα προβολής: 21:30 καθημερινά.

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα. Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 6 ευρώ κανονικό και 4 ευρώ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων και ΑμεΑ (με την επίδειξη κάρτας).

Διαβάστηκε 1113 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.