Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:19 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 15:21

Παναιτωλικός: Διακοπές τέλος – Ξεκινά αύριο η προετοιμασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι μέχρι αύριο πρέπει να επιστρέψουν στη βάση τους. Κάποιοι ήδη κυκλοφορούν στην πόλη, άλλοι είναι στο δρόμο και άπαντες θα βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας από τη Δευτέρα.

Γνωριμία με το νέο τεχνικό επιτελείο, τα υπόλοιπα διαδικαστικά και βέβαια οι καθιερωμένες εξετάσεις, πριν μπουν στο γήπεδο για προπόνηση, κάτι που αναμένεται να συμβεί προς το τέλος της εβδομάδας. Η «επίσημη πρώτη» θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού την άλλη Δευτέρα και στις 20 του μήνα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα στο φιλικό με την Κ19.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Παναιτωλικός θα είναι στο Καρπενήσι από 22 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, όπου θα δώσει ένα φιλικό με την ΑΕΛ. Στις 2 Αυγούστου θα υποδεχτεί στο «κλουβί» τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα και τα φιλικά θα συνεχιστούν με αντιπάλους τον Πανιώνιο (εντός) στις 7, τον ΠΑΣ στα Γιάννινα στις 11, τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 17 και τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο στις 18 Αυγούστου. Μια βδομάδα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 577 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.