Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:28 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 18:02

Σπουδαία επιτυχία από το Νίκο Σταμούλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασιδών που διεξήχθη στα Τρίκαλα με τη συμμετοχή 1000 αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία της Ελλάδας, ο αγρινιώτης δρομέας Νίκος Σταμούλης  πραγματοποίησε μια σπουδαία και σπάνια επιτυχία, η οποία είχε αρκετά χρόνια να συμβεί.

Την Πέμπτη 4/7 αγωνίστηκε στον τελικό των 1500μ. κάνοντας μια κούρσα τακτικής και αφήνοντας περισσότερο από 20  μέτρα τους υπόλοιπους αθλητές κατέλαβε την πρώτη θέση. Την επόμενη μέρα στο τελικό των 3000μ., παρά την υπερβολική ζέστη, κατάφερε να κερδίσει ξανά, επιτυγχάνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς. Η κατάκτηση δύο κυπέλλων σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατατάσσει τον αθλητή της ΓΕΑ  στους καλύτερους αθλητές που πέτυχαν νταμπλ στο ίδιο Πρωτάθλημα. Οι νίκες αυτές του έδωσαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα που θα λάβει μέρος  στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 657 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.