Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 18:33

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση για τις Σπάνιες Φυλές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από Δευτέρα 8 μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου οι ενστάσεις.

Η Διεύθυνση Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων του ΥΠΑΑΤ, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων», μέσω των Κέντρων Ζωικών Γενετικών Πόρων. 

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Επί των αποτελεσμάτων ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα ενδικοφανούς προσφυγής εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, ήτοι από 8/7/2019 έως και 14 /7/2019, την οποία μπορεί να ασκήσει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1019/ κάνοντας χρήση των προσωπικών του κωδικών.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιδοτήσεων του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Αγρινίου, στην Παπαϊωάννου 23. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641.0.69013-69034.

Διαβάστηκε 740 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία