Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:42 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:49

Super League 1: Το επετειακό σήμα για τα 60 χρόνια της A’ Eθνικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των αγώνων της νέας σεζόν, η Super League 1 παρουσίασε και το επετειακό σήμα για τα 60 χρόνια της Α΄Εθνικής.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων των ομάδων της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσιάστηκε το σήμα που δημιουργήθηκε για τις εκδηλώσεις που θα τιμήσουν τη συμπλήρωση 60 χρόνων Α΄Εθνικής στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Super League 1:

«Το 2019 συμπληρώνονται τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής και κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Πρωταθλήματος Super League 2019-20 παρουσιάστηκε το λογότυπο των επετειακών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η Super League.

60 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, γκολ, θέαμα και ποδοσφαιρικές ιστορίες.

To επίσημο λογότυπο «60 χρόνια Α’ Εθνική» είναι μια εύκολα αναγνωρίσιμη προσέγγιση, η οποία διασφαλίζει την ορθή χρήση του λογοτύπου σε όλες τις εφαρμογές.

Η χρήση της «ασπίδας» είναι διαχρονικά συνδεδεμένη με τα λογότυπα ομάδων σε όλο τον κόσμο και παράλληλα συμβολίζει τη δύναμη και την αξιοπιστία. Η μπάλα είναι το «σήμα κατατεθέν» του ποδοσφαίρου, της αγωνιστικότητας και του ομαδικού πνεύματος.

Το χρυσό είναι το χρώμα της επιτυχίας και της καταξίωσης. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα έντονο και δυνατό αλλά και ήρεμο και παραδοσιακό. Το μαύρο είναι το χρώμα της επισημότητας και της δύναμης. Η παρουσία του  βοηθάει όλα τα υπόλοιπα χρώματα να αποκτήσουν ένταση. 

Eιδικές συλλεκτικές εκδόσεις θα καταγράψουν όλα τα στοιχεία που ξεχώρισαν σε αυτή την πορεία των 60 χρόνων από την πρώτη σέντρα της Α’ Εθνικής μέχρι σήμερα ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες που αφορούν στα «60 χρόνια της Α’ Εθνικής».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.