Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:15 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 18:18

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Ανδρέας Καλαμπαλίκης απαντά σε δημοσίευμα που αναφέρεται σε απορριμματοφόρο του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Ανδρέας Καλαμπαλίκης απαντώντας σε δημοσίευμα που αναφέρεται σε απορριμματοφόρο του Δήμου Αγρινίου δήλωσε σχετικά :

“Με μεγάλη έκπληξη είδα δημοσίευμα στον τοπικό τύπο το οποίο εμφάνιζε απορριμματοφόρο του Δήμου Αγρινίου να λειτουργεί  με φθαρμένα λάστιχα ενώ έκανε αναφορές σε ενδεχόμενη πρόκληση  ατυχημάτων λόγω των φθορών.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως διαστρεβλώθηκαν, για μια ακόμη φορά,  τα πραγματικά στοιχεία με προφανή στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Το συγκεκριμένο όχημα τέθηκε εκτός λειτουργίας στις 21 Αυγούστου 2018  επειδή αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Έκτοτε το απορριμματοφόρο αποσύρθηκε από την κυκλοφορία και μεταφέρθηκε σε συνεργεία αυτοκινήτων για τις απαραίτητες επισκευές. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα είναι από το συνεργείο όπου βρίσκεται το απορριμματοφόρο και όχι από δημόσιο δρόμο ή το αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπήρχε περίπτωση να το σταμάτησε η Τροχαία ή δεν κινδύνευσε να ανατραπεί, όπως αναφέρεται με έντονη δόση κινδυνολογίας στο δημοσίευμα.

Είναι άξιο απορίας πως φωτογραφήθηκε «τυχαία»  μέσα στο συνεργείο  και οι φωτογραφίες διακινήθηκαν ως απόδειξη της  αβλεψίας του Δήμου. Είναι πραγματικά αδιανόητο πως επιχείρησαν  οι εμπνευστές του κειμένου να αναστήσουν ένα όχημα που δεν κυκλοφορεί  και να παραποιήσουν τα πραγματικά στοιχεία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αρκούσε μια ερώτηση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Είναι απλή και ταυτόχρονα αυτονόητη η διερεύνηση ενός θέματος που άπτεται της δημόσιας ασφάλειας».

Διαβάστηκε 764 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.