Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 17:47

Στην Ένωση Αγρινίου ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, συμμετέχοντας σε σύσκεψη όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές του αγροτικού τομέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού παρουσίασε στον κ. Αναγνωστόπουλο τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Ένωσης Αγρινίου, με τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Καλλίμορφο και τον γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή  να εστιάζουν ιδιαίτερα στην αναπτυξιακή διάσταση και στο κοινωνικό πρόσημο που έχουν οι πρωτοβουλίες αυτές, επισημαίνοντας ταυτόχρονα, όσον αφορά τις ΑΠΕ και τις Ενεργειακές Κοινότητες, την παράλληλη συμβολή τους στο μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος και μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την Ένωση Αγρινίου και την ουσιαστική στήριξη που παρέχει στον αγροτικό κόσμο ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας, στάθηκε στην ανάγκη περαιτέρω στήριξης αγροτικής επιχειρηματικότητας, σημειώνοντας ότι συνεταιριστικά σχήματα μπορούν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας με απτά οφέλη για τα μέλη τους και την ίδια την παραγωγικότητα. Παρουσίασε έτσι τις προτάσεις του κόμματός του για την αγροτική οικονομία, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα είναι αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια, αφού ο νομός μας διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα για να πρωταγωνιστήσει στον αγροτοκτηνοτροφικό χώρο.

Στη σύσκεψη συστήθηκαν επίσης θέματα αγροτικής υποδομής, οι επερχόμενες εξελίξεις με τη νέα ΚΑΠ, ζητήματα θεσμικού χαρακτήρα. Ακολούθησε η ξενάγηση του κ. Αναγνωστόπουλου στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού.

 

Διαβάστηκε 878 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/