Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite θα προσφέρουν στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο “Σκέψου σαν τον Σέρλοκ” του Peter Hollins.

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
“Σκέψου σαν τον Σέρλοκ”

Αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που…

…δεν κάνουν ποτέ λάθη
…δεν δυσκολεύονται να δουν τη συνολική εικόνα σε κάθε κατάσταση και να καταλάβουν αμέσως τι πρέπει να γίνει
…μπορούν να βρουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα ή μυστήριο που απασχολεί τους ίδιους ή τους γύρω τους.

Για τους περισσότερους από εμάς, που δεν τα έχουμε όλα αυτά και που αναζητούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά θέματα, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο. Ένα εγχειρίδιο γεμάτο εργαλεία που μπορούν να μας οδηγήσουν στους στόχους μας.

Ο μέσος άνθρωπος υπολογίζεται πως κάνει περίπου 60.000 σκέψεις την ημέρα. Αυτές οι σκέψεις είναι παρόμοιες με εκείνες που έκανε την προηγούμενη μέρα. Οι καταστάσεις μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι τρόποι και τα μοτίβα σκέψεων παραμένουν ίδια. Ένα μεγάλο μέρος των σκέψεών μας, λοιπόν, αποτελούν προϊόντα συνήθειας.

Το πρόβλημα είναι πως από αυτές τις σκέψεις εξαρτώνται ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και οι αποφάσεις που παίρνουμε.

Υπάρχουν εργαλεία για να αντιπαρέλθουμε αυτό το πρόβλημα. Πολλά από αυτά τα εργαλεία τα χρησιμοποιούμε συχνά στη ζωή μας, από καθαρή διαίσθηση. Έτσι, όμως, άλλοτε βρίσκουμε τις σωστές για εμάς λύσεις και άλλοτε όχι. Άλλοτε θεωρούμε πως είμαστε τυχεροί και άλλοτε άτυχοι. Συνήθως, όμως, δεν αντιλαμβανόμαστε πως τα πάντα είναι προϊόν της δικής μας δημιουργικής διάνοιας, που άλλοτε πετυχαίνει και άλλοτε αποτυγχάνει.

Οι τεχνικές που διδάσκονται σε αυτό το βιβλίο αποτελούν σημαντικά εργαλεία για τον τρόπο διαχείρισης της ανθρώπινης δημιουργικής διάνοιας. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο για κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει να αξιοποιεί αυτήν την ικανότητα του ανθρώπινου μυαλού. Όποια τεχνική κι αν επιλέξει κανείς, θα έχει στα χέρια του έναν νέο τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας, που θα τον μετατρέψει αυτόματα (ίσως με λίγη εξάσκηση) σε έναν Σέρλοκ Χολμς.

Κατηγορίες: Αυτοβελτίωση – Αυτογνωσία, Βοήθημα, Πρακτικοί Οδηγοί (DIY)