Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 18:50

Σε τουρνουά η ομάδα U14 του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την 4η θέση στο 3ο Bikos Cola Cap κατέλαβε ο Παναιτωλικός στην κατηγορία U14 αντιμετωπίζοντας στον μικρό τελικό την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 σε ένα θεαματικό και πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Για να φτάσει ως εκεί ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην δεύτερη θέση στον όμιλο επικρατώντας με 5-0 του Play Άρτας και 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 4-2.

Η αποστολή των παικτών απαρτιζόταν από τους: Παπασωτήρη Νίκο, Χατζηδέλιο Γρηγόριο, Τρομπούκη Άρη, Κατσιώρη Παναγιώτη, Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο, Τριαντάφυλλο Νίκο, Ράδο Βασίλειο, Γιωτόπουλο Ελευθέριο, Κοντούρη Σωτήριο, Σίμο Θεόδωρο, Γκόλια Δημήτριο, Κατσαούνη Δημήτριο, Χαραμή Δημήτριο, Τσόμπο Ελευθέριο, Κυριαζή Γεώργιο, Αϋφαντή Απόστολο και Βαρέττα Δημήτριο, με προπονητή τον Χρήστο Ζαπάντη.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.