Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 09:52

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Lake Party 2019! Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Αυγούστου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λαμβάνοντας τη σκυτάλη από μια σειρά μουσικών φεστιβάλ το απόλυτο event του καλοκαιριού έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο, δημιουργώντας ένα κύμα ατελείωτης μουσικής, χορού και διασκέδασης.

Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Αυγούστου το Lake Partyυπόσχεται αμείωτο κέφι δίπλα στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος, στην λίμνη Τριχωνίδα. Με σύνθημα την αγάπη για lake - sports, lake - volley και το πάθος για διασκέδαση, το Lake Partyανοίγει τις πόρτες του από τις 12:00 μ.μ και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες πλάι στα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πέμπτη 22 Αυγούστου

pyxlax smallΠΥΞ ΛΑΞ. Ένα όνομα, μια ιστορία και μια γιορτή που ακόμη συνεχίζεται! Όταν ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έστησαν την πρώτη τους μπάντα, έγιναν ένα από τα ιστορικότερα και πλέον επιδραστικά συγκροτήματα της χώρας. Μια σειρά από επιτυχίες χάραξε τα μουσικά τους μονοπάτια και αυτή η ιστορία διήρκησε περισσότερα από 30 χρόνια. Με κομμάτια - σταθμούς από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αλλά και με νέο υλικό, έρχονται και πάλι «με γροθιές και κλοτσιές» και δίνουν δυναμικά νέα ραντεβού με τους φίλους τους για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή «Κόντρα Στου Χρόνου Τη Σκουριά»!

Παρασκευή 23 Αυγούστου

paparizoy smallΕκτός από τις αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες ηΈλενα Παπαρίζου είναι και η καλλιτέχνιδα που κατάφερε να υψώσει την Ελλάδα στην Number one θέση της Eurovision! Διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους και επιλέγοντας πάντα να εκφράζεται μέσα από το τραγούδι, μετράει είκοσι χρόνια στην δισκογραφία… και έχει καταφέρει να την ακολουθεί πιστά και φανατικά το κοινό της! Τηρώντας την παράδοση, επιστρέφει με «Καλοκαίρι και Πάθος»και μας προσκαλεί να ζήσουμε το Καλοκαίρι μας παρέα με τον ήλιο γεμάτοι Πάθος! Η Έλενα Παπαρίζου, χάρη στο εκρηκτικό ταπεραμέντο αλλά και τη γεμάτη πάθος ερμηνεία της, κάνει ακόμα πιο όμορφο το φετινό ελληνικό καλοκαίρι παρέα με τους δροσερούς ήχους του νέου της summer hit single «Καλοκαίρι και Πάθος».

ramos smallΟ Αναστάσιος Ράμμος συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του. Με την αυθεντική σκηνική του παρουσία, την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια έρχεται να μας ξεσηκώσει.

 

 

 

spery smallΗ Dj Spery έρχεται να σας μεταδώσει τη Βαλκανική μουσική. Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο δε θα λείπει ο resident dj του Lake PartyNick Katsigiannis.

Το πιο δυνατό πάρτι επιστρέφει στο καταπράσινο φυσικό τοπίο της λίμνης Τριχωνίδας αποτελώντας έναν μαγικό προορισμό για τους νέους και όχι μόνο!

Πού αλλού; Στο Κτήμα Πιθάρι... στη λίμνη Τριχωνίδα!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Προλάβετε τις πρώτα ειστήρια κερδίζοντας δωρεάν μια επιπλέον είσοδο!!!

  • Τα πρώτα 200 εισιτήρια για την Πέμπτη 22 Αυγούστου και τα πρώτα 300 εισιτήρια για την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα είναι σε προσφορά 1+1 δώρο, στην τιμή των 10€.
  • Τα επόμενα εισιτήρια μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου θα βρίσκονται σε προσφορά στην τιμή των 10€.
  • Από Πέμπτη 1 Αυγούστου τα εισιτήρια/ ημέρα θα είναι στην τιμή των 12€.
  • Τα διήμερα εισιτήρια στην τιμή των 16€.

Σημεία διανομής εισιτηρίων:

  • Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
  • Εστιατόριο Πιθάρι, Γιαννούζι
  • Γερμανός, Αναστασιάδη 3 και Βότση 6, Αγρίνιο
  • Γερμανός, Πλατεία Μπότσαρη, Μεσολόγγι
  • Discover, Βούρβαχη 3-5, Πάτρα
  • www.lakeparty.gr Online Ticketing

propolisi eisitirion lake party 2019

Για δρομολόγια και περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι.

 #Staytuned #lakers #LakeParty_Trichonida#Summer2k19

Official sitehttps://lakeparty.gr/  | emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Links:
https://www.facebook.com/events/651289018721702/  
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida/  
https://www.facebook.com/KtimaPithari/ 
https://www.facebook.com/pithariagrinio/

 

Διαβάστηκε 1138 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.