Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 19:31

Σάκης Τορουνιδης: Προορισμοί μας ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός στα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες του και συνομιλεί με πολίτες, επαγγελματίες, παραγωγούς  και τοπικούς φορείς, ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Το πρωί της Κυριακής ο Σάκης Τορουνίδης επισκέφθηκε το Αγγελόκαστρο και στην συνέχεια το μεσημέρι τον Αστακό, τον Μύτικα, καθώς και κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.
Σε όλες τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Βουλευτής παρουσίασε τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ, κυρίως για θέματα που αφορούν στον αγροτικό τομέα και τον τουρισμό.
Όπως είπε «ο πρωτογενής τομέας μαζί με τον τουρισμό είναι οι δυο πυλώνες που θα οδηγήσουν την Αιτωλοακαρνανία στην επόμενη ημέρα μετά την κρίση. Τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας είναι η αιχμή του δόρατος για ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν που θα προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο κι όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να το πετύχουμε όμως αυτό πρέπει να ολοκληρωθούν οι βασικές υποδομές όπως η Παραϊόνια Οδός , η σύνδεση Αστακού και Πλατυγιαλίου με την Ιόνια οδό, ο δρόμος Πωγωνιά -Πλαγιά  και η μαρίνα στην Πάλαιρο. Είναι σημαντικό να εστιάσουμε αφενός στην εξωστρέφεια των προϊόντων μας του πρωτογενούς τομέα και αφετέρου στα περισσότερα καταλύματα και στην σύνδεση του τουρισμού μας με τον τόπο και τις γεύσεις του».

Ακόμη, ο Σάκης Τορουνίδης για μια ακόμη φορά κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ στις εκλογές γιατί,  όπως εξήγησε, αποτελεί εγγύηση για τη σταθερή πορεία που έχει ανάγκη ο τόπος. «Τώρα είναι η ώρα να πορευτούμε ξανά μαζί  με όσους έχουν απογοητευτεί από το ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με όσους δεν θέλουν μια κυριαρχία της Δεξιάς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστηκε 873 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/