Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 19:06

Δείτε το επικό τρέιλερ της νέας ταινίας για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας για τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο “Midway”, είναι εδώ και οι σκηνές δράσης είναι απολύτως επικές!

H ταινία του σκηνοθέτη Roland Emmerich, επικεντρώνεται στην ναυμαχία του Midway το 1942, μια ιστορική σύγκρουση μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού ΗΠΑ και του Αυτοκρατορικού Ιαπωνικού Ναυτικού, η οποία σηματοδότησε μια σημαντική καμπή για τους Αμερικανούς στον Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Περιγράφει επίσης του δραματικούς έξι μήνες που οδήγησαν στην ναυμαχία του Midway, μετά την περίφημη επίθεση της Ιαπωνίας στο Περλ Χάρμπορ τον Δεκέμβριο του 1941.

Ο Γερμανός σκηνοθέτης και παραγωγός πίσω από τις ταινίες “Ημέρα της Ανεξαρτησίας” και “Μετά την Επόμενη Μέρα”, μας παρουσίασε μερικά αποσπάσματα από τις σκηνές μάχης στο τρέιλερ, οι οποίες θα λέγαμε ότι σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Το κάστ της ταινίας απαρτίζουν οι Woody Harrelson, Jake Weber, Luke Evans, Mandy Moore, Patrick Wilson, Brennan Brown, Ed Skrein, Aaron Eckhart και ο Nick Jonas.

Το Midway έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Δείτε παρακάτω το σχετικό trailer:

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2137 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.