Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 13:16

Ο Γιώργος Πατούλης στο πλευρό του Θανάση Παπαθανάση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αμέριστη συμπαράσταση του στον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα Δημοκρατία, Θανάση Παπαθανάση, εξέφρασε ο νεοκλεγέντας Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Ο Θανάσης Παπαθανάσης είναι ένας επιστήμονας πολύ σημαντικός όπου μέσα από το επιχειρείν αλλά και από την συνδικαλιστική του δράση τον έχει φτάσει πολύ ψηλά στα δρώμενα της φαρμακευτικής και υγεινονομικής πολιτικής της χώρας μας.

Ένας άνθωπος που θήτευσε πολύ νωρίς και με επιτυχία ως αυτοδιοικητικός δήμαρχος στη Ναύπακτο αλλά και μέσα από την δική του παρουσία στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, στον μεγαλύτερο φορέα της Αυτοδιοίκησης της χώρας μας, με μεγάλη αξιοσύνη αλλά και συγχρόνως μέσα από ένα κοινωνικό γίγνεσθαι, μέσα από μια δική του παρουσία στην Ελλάδα της κρίσης που έδωσε ένα ηχηρό στίγμα σε αυτή την στιγμή, που ήταν στιγμή για τις ευπαθείς ομάδες και τις δυνατότητες που κάποιοι μπόρεσαν να παρέχουν ώστε να περάσουμε στην επόμενη μέρα και μια από αυτές τις μέρες και τις προσπάθειες ήταν και του Θανάση. Θανάση ξέρω ότι η δική σου προσπάθεια θα έχει επιτυχία γιατί προτίστως αγαπάς αυτό που αναλαμβάνεις, θέλεις να δώσεις στον συνανθρωπό σου, μπορείς μέσα από την γνώση σου να συμβάλλεις και η χώρα μας έχει ανάγκη αυτή την στιγμή άξιους ανθρώπους όπως εσύ που μέσα από τον επιστημονικό επαγγελματικό αυτοδιοικητικό και γενικότερα πολιτικό χώρο και κύκλο έχεις δώσει.

Είσαι ένας άξιος οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος που εγώ ως φίλος σου, που έχω βρεθεί αρκετά κοντά σου μέσα από την προσπάθεια η Αυτοδιοίκηση να κάνει τα καλύτερα δυνατά τα προηγούμενα χρόνια σε κρίνω ως έναν άνθρωπο απαραίτητο και χρήσιμο να είσαι αύριο μέσα από την επιλογή του κόσμου, από τους συμπατριώτες σου, ένας από τους εκλεκτούς του Εθνικού Κοινοβουλίου.

Θα είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος τους και σίγουρα η δική σου συμβολή θα είναι συμβολή ουσίας για το αύριο και για το κοινωνικό, πολιτικό και δημιουργικό αναπτυξιακό γίγνεσθαι της Ελλάδας. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, έχουμε πολλά να κάνουμε, πολλά να πούμε αλλά πολύ περισσότερο θα πρέπει να δωθούν οι δυνάμεις σε σένα αυτή την στιγμή από τους συμπολίτες σου ώστε να βρεθείς σε θέση ευθύνης εκ νέου και να κάνεις τα καλύτερα δυνατά για όλους. Να είσαι καλά, καλή επιτυχία».

Διαβάστηκε 768 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/