Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 20:07

Σάκης Τορουνίδης: “Το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ έχει ένα συνολικό σχέδιο για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για να ζωντανέψουν τα χωριά μας”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές του με τους πολίτες, με καθημερινές επισκέψεις σε όλους τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.

Επισκέφθηκε το Μενίδι  την Αμφιλοχία, κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμφιλοχίας, του Δήμου Ξηρομέρου και  του ΔήμουΑκτίου -Βόνιτσας, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους, επαγγελματίες, αγρότες και τοπικούς φορείς. Ο υποψήφιος Βουλευτής έγινε δέκτης παραπόνων από τους κατοίκους των περιοχών αυτών, κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον πρωτογενή τομέα, λόγω των υπέρμετρων φόρων που επιβλήθηκαν, κυρίως μετά το 2015 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σάκης Τορουνίδης, απευθυνόμενος στους παραγωγούς, ανέφερε ότι ο αγροτικός κόσμος αντιμετώπισε εκτός των άλλων και την ανυπαρξία αγροτικής πολιτικής από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατρακύλα της τιμής του γάλακτος, δηλαδή την καθολική αδυναμία του Υπουργείου να ελέγξει τις αθρόες εισαγωγές γάλακτος.
“Το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ  είναι αποφασισμένο να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας. Έναν τομέα που δίνει ζωή στην ύπαιθρο της πατρίδας, στηρίζει την απασχόληση και φυσικά διαθέτει σημαντικές δυνατότητες εξωστρέφειας και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας”, δήλωσε ο Σάκης Τορουνίδης, σημειώνοντας ότι “απέναντι στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης αντιτάσσουμε ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο για την αναμόρφωση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας με προοδευτικό πρόσημο μέσα από το σχέδιο Ελλάδα”.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε τη δραστική μείωση του φόρου για την αγροτική παραγωγή στο 13%, το ακατάσχετο και αφορολόγητο των επιδοτήσεων και των ενισχύσεων, καθώς και το νέο σύστημα ασφαλιστικών εισφορών.
Ο Σάκης Τορουνίδης παρευρέθηκε ακόμη στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, πολιούχου του Μενιδίου, καθώς και στην λιτάνευση της ιερής εικόνας στους κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου.

Διαβάστηκε 961 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/