Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 02:22

O Θερμιώτης που δίνει ζωή στο άψυχο ξύλο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Θεοφάνης Σιάχος  κατάγεται από το Θέρμο όπου  ζει και εργάζεται.Οι δημιουργίες του από ξύλο καί οι πινακές του από λαδομπογιά εντυπωσιάζουν .

Ακόμη τό μουσικό του ταλέντο εκφράζεται μέσα από τό μουσικό συγκρότημα  ”Τρείς καί ο Κούκος”.Εργάστηκε  δέκα  χρόνια στη Αθήνα ως χρυσοχόος τεχνίτης που είναι και η δουλειά του.

Την ξυλογλυπτική την ξεκίνησε ως χόμπι πριν σχεδόν τρία  χρόνια και πλέον  ασχολείται  επαγγελματικά !

Είναι  αυτοδίδακτος με προσωπικό στίγμα αντίληψης στα έργα του με κυρίως θέμα  τις αγιογραφίες.Εκτός  από εικόνες φτιάχνει σε συνεργασία με τον πατέρα του Γιάννη Σιάχο διάφορες εκκλησιαστικές  κατασκευές όπως τέμπλα προσκυνητάρια  κ. λ. π

“Τη δουλειά της ξυλογλυπτικής για να την κάνεις πρέπει να έχεις μεράκι υπομονή ώστε να δημιουργείς έργα ,και να δίνεις ζωή στο άψυχο  ξύλο !”, λέει  ο δημιουργός του οποίου αρκετά έργα στολίζουν  εκκλησίες και οικίες Θέρμιων και όχι μόνον.
Στη  συλλογή του έχει αρκετά έργα και  δέχεται  παραγγελίες στο 6949074608

www.e-nafpaktia.gr







Διαβάστηκε 3152 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.