Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:32 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 18:42

ΟΑΕΔ: Πότε θα βγουν τ’ αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πότε βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019

Στην αναμονή για τ’ αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2019 από τον ΟΑΕΔ βρίσκονται χιλιάδες οικογένειες. Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, τα προσωρινά αποτελέσματα αναμένεται ν’ ανακοινωθούν είτε την Δευτέρα 1 Ιουλίου, είτε την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr θ’ αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων–ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους–ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 922 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία