Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 18:01

Χρυσό μετάλιο για τα κορίτσια του «Θόα Αγρινίου» (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το χρυσό μετάλλιο γύρισαν οι αθλήτριες του Συλλόγου από τους Πανελλήνιους Αγώνες Γενικής Γυμναστικής για Όλους

Μία όμορφη εμπειρία γυμναστικής έζησαν 8.200 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 2 μέχρι και 77 ετών στο «Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019″, την καθιερωμένη ετήσια γιορτή Γυμναστικής για Όλους, που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Συνολικά 320 ομάδες από κάθε γωνιά της χώρας πρωταγωνίστησαν σ’ ένα ανεπανάληπτο σόου που περιλάμβανε έξι μέρες πλημμυρισμένες από… «Θαυμάτων Θεάματα».

Μέσα από συνδυασμούς ακροβατικών, χορευτικών και θεατρικών στοιχείων, εκατοντάδες αθλητές ανέδειξαν τη γοητεία της Γυμναστικής για Όλους, ενός αθλήματος που κερδίζει διαρκώς έδαφος στην Ελλάδα και στον κόσμο.

 http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/06/thoas1.jpg

Η ομάδα του Αγρινιώτικου Συλλόγου «Θόας» πραγματοποίησε την εμφάνιση της το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 με το πρόγραμμα «Το πάρτι των Αρλεκίνων», που περιείχε στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής και χορού. Η εμφάνιση εντυπωσίασε κοινό και κριτές και τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 22 αθλήτριες του Συλλόγου, ηλικίας 8 έως 16 ετών, οι οποίες είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Φρειδερίκη Γατσουλιά, Ηλέκτρα Γερνά, Ινόη Γουργολίτσα, Όλγα Ιωάννου, Ευρύκλεια και Θεοδώρα Κορδάτου, Ευθαλία Κονδύλη, Ειρήνη Κουτελοπούλου, Μαρία Λαβράνου, Στέλλα Μακρυγιάννη, Χριστίνα Μπόβολου, Τζένη Παππά, Έλλη Παπαϊωάννου, Έλενα Σαλμά, Παναγιώτα και Νίκη Σκούτα, Δέσποινα Σωτηροπούλου, Αθανασία Χαντζάρα, Ελευθερία Χολή, Αλεξάνδρα Χρυσανθακοπούλου, Μαρία και Μελίνα Ψειμάδα.

 http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/06/thoas2.jpg

Η ομάδα εμφανίστηκε στο εντυπωσιακό γκαλά, που έγινε την Κυριακή 23 Ιουνίου, μαζί με τις 47 καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού. Ανάμεσά τους, οι αστέρες της ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι «αγκάλιασαν» με την παρουσία τους το «Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival» και χειροκρότησαν όλες τις ομάδες.

Την ομάδα συνόδευσε στην Αθήνα η προπονήτρια τους κυρία Βασιλική Καζαντζή, οι γονείς των αθλητριών και μέλη του Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από τη μαγική προσπάθεια των παιδιών:

agriniovoice,gr

Διαβάστηκε 733 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.