Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 17:41

Πρόσκληση Συμμετοχής στο «Paleros Youth Band Festival»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών «Η Κεχροπούλα» σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί 12 Αυγούστου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2019. Στο 2ο Paleros Youth Band Festival καλούνται να συμμετάσχουν μαθητικά, φοιτητικά και νεανικά μουσικά συγκροτήματα της Δυτικής Στερεάς και Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Με χαρά αναμένουμε την συμμετοχή σας, καθώς θα μας δοθεί η δυνατότητα μέσα από την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης να προάγουμε την τέχνη της μουσικής και του τραγουδιού και να αναδείξουμε την δουλειά νέων μουσικών συγκροτημάτων. Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε μέχρι 10/07/2019 για την συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του συλλόγου».

 

Διαβάστηκε 507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.