Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 17:15

Παναιτωλικός: Αγόρασε τον Ντουάρτε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έκανε δικό του τον Φρεντερίκο Ντουάρτε, ο οποίος παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο δανεικός από τη Βιλαφρανκένσε. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 20χρονος Πορτογάλος εξτρέμ.

Έφθασε στο Αγρίνιο τον περασμένο Ιανουάριο – μαζί με τους Γκούγκα και Πέδρο Αμαράλ από Μπενφίκα – ως δανεικός από τη Βιλαφρανκένσε.

Στις τέσσερις μόλις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναιτωλικού κατάφερε ν’ αφήσει σαφή δείγματα γραφής της ποιότητάς του. Ο 20χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Φρεντερίκο Ντουάρτε, αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά της εντός έδρας ήττα (0-5) από τον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλη τη διάρκεια των ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη και Παναθηναϊκό.

Ο δανεισμός έληξε, αλλά ο Παναιτωλικός αγόρασε τον Ίβηρα από την ομάδα της δεύτερης πορτογαλικής κατηγορίας. Ο Ντουάρτε, ο οποίος έχει περάσει μια δεκαετία στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ, θα έχει σίγουρα περισσότερο χώρο και χρόνο στην ομάδα που σχεδιάζει ο Λουίς Κάστρο για τη νέα σεζόν.

Βασίλης Τεμπέλης

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστηκε 335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.