Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 14:53

Εύα Ρήγα: Με την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη το νέο τραγούδι της πρώην παίκτριας του «The Voice»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα τραγούδι-έκπληξη κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, Εύα Ρήγα.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο «The Voice», όπου κέρδισε τις καλύτερες κριτικές με τη βελούδινη φωνή της, μας παρουσιάζει το νέο της single που έχει τίτλο «Για ποια με πέρασες».

Το νέο τραγούδι της Εύας, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει τραγουδήσει με σημαντικούς τραγουδιστές της γενιάς της σε πολύ μεγάλες πίστες, φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός ερμηνευτής έχει γράψει τη μουσική του τραγουδιού «Για ποια με πέρασες», που είναι σε στίχους του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη και σε ενορχήστρωση του Σπύρου Μακρή.

Το νέο τραγούδι της ανερχόμενης τραγουδίστριας, που είναι μία ατμοσφαιρική ρούμπα με στοιχεία Latin κυκλοφορεί από την DGM (Dream Greek Music).

 

Διαβάστηκε 1864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.