Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:16 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 02:24

Η Κατερίνα Κιτσάκη σε Αμφιλοχία και Ορεινό Βάλτο – Επίσκεψη στην ΑΜΦΙΓΑΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πόλη της Αμφιλοχίας και τον Ορεινό Βάλτο βρέθηκε σήμερα (Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019) η υποψήφια Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας, Κατερίνα Κιτσάκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η κ. Κιτσάκη συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών επικοινωνώντας τις θέσεις της για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της η κ. Κιτσάκη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΜΦΙΓΑΛ όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για την πορεία του εργοστασίου και τα βραβευμένα για την ποιότητα προϊόντα όσο και για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Η Κατερίνα Κιτσάκη αναφέρθηκε στο γεγονός της υιοθέτησης στο αγροτικό πρόγραμμα του ΚΙΝ.ΑΛ. μιας σειράς βασικών αιτημάτων του αγροτικού και συνεταιριστικού χώρου, επισημαίνοντας η ανάγκη στήριξης της χειμαζόμενης κτηνοτροφίας από την εξοντωτική φορολογία να αποκτήσει πραγματικό υπόβαθρο.

’Ως νομός πρωταγωνιστούμε στην κτηνοτροφία, δεν υπάρχει όμως ένα ισχυρό όνομα, ένα ‘’Drand’’ που να καθιστά αναγνωρίσιμα τα τοπικά μας προϊόντα, να τους δίνει ταυτότητα.

Είμαι χαρούμενη που η ΑΜΦΙΓΑΛ, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα, με προϊόντα εξαιρετικά, πιστοποιημένα και βραβευμένα.

Η ΑΜΦΙΓΑΛ είναι εκείνη η μεγάλη υποδομή που φέρνει ανάπτυξη για την περιοχή και που εγγυάται το μέλλον για την κτηνοτροφία στην Αιτωλοακαρνανία’’, υπογράμμισε σε δήλωσή της η Κατερίνα Κιτσάκη.

 

Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη

Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας

 

Διαβάστηκε 695 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.