Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 17:43

Σε ποιους επιστρέφει χρήματα η εφορία και πότε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να λάβουν επιστροφή φόρου εισοδήματος πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες φορολογούμενοι, όπως προκύπτει από τα έως τώρα εκκαθαριστικά της εφορίας.

«Τυχεροί» είναι όσοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση και δεν έχουν ξεχάσει να δηλώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ για να εισπράξουν τα χρήματα τους. Ωστόσο διευκρινίζεται ότι, για να λάβουν επιστροφή φόρου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν το πιστωτικό εκκαθαριστικό και να μην χρωστάνε στο δημόσιο.
Επιπλέον επισημαίνεται ότι, το μέσο ποσό επιστροφής για τον 1 στους 10 φορολογούμενους που έχουν πιστωτικό εκκαθαριστικό και περιμένουν επιστροφή είναι μόλις 287 ευρώ.

Τι ισχύει για όσους δεν έχουν δηλώσει IBAN

Όσοι δεν έχουν δηλώσει IBAN ή είναι λάθος τα στοιχεία, τότε θα πρέπει να επισκεφτούν ένα τραπεζικό κατάστημα και να πάρουν την επιστροφή φόρου, προσκομίζοντας τη σχετική ειδοποίηση.

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 544 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.