Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 17:23

Το «ευχαριστώ» και «αντίο» του Μιχάι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάτοικος Θεσσαλονίκης έγινε ο Ενέα Μιχάι και μέσω των social media ευχαρίστησε όλους στον Παναιτωλικό. Οπου και στάθηκε στο γεγονός πως τα «καναρίνια» σεβάστηκαν την επιθυμία του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

«5 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού σε μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησε την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, όλους του προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες που γνώρισα και έμαθα πολλά από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ανταποδίδω όλη αυτήν την αγάπη και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Με σεβασμό και εκτίμηση Ενεα Μιχαι»,

έγραψε χαρακτηριστικά.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 477 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.