Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 13:07

Παναιτωλικός: Λήξη Ακαδημιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ολοκληρώνονται. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια και να ευχηθούμε στα παιδιά και τις οικογένειές τους καλό καλοκαίρι.

Στην γενικότερη προσπάθεια για την εξέλιξη, την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του «φυτωρίου» της ομάδας μας, ο Παναιτωλικός θα συνεργαστεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την Ακαδημία ποδοσφαίρου ΕΛΠΙΔΕΣ, στην οποία θα ενταχθούν τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών και θα προπονούνται στις εγκαταστάσεις της.

Με τη συνεργασία αυτή δημιουργείται ένας ισχυρός οργανισμός που προσφέρει στα παιδιά το ιδανικότερο περιβάλλον να γνωρίσουν και να απολαύσουν τον αθλητισμό, να μάθουν με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους το ποδόσφαιρο, να αναδείξουν το ταλέντο τους, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, τα οποία συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια τον «τροφοδότη» της επαγγελματικής ομάδας.

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.