Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:00 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 00:40

Σάκης Τορουνιδης από τη Ναύπακτο: Το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ δυνατό αντίβαρο στη συντήρηση και στο λαϊκισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις καθημερινές επαφές του με τους πολίτες ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ  Σάκης Τορουνιδης .

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Αντίρριο και τη Ναύπακτο συνομιλώντας με πολίτες και  επαγγελματίες της περιοχής , αναλύοντας σειρά από θέματα που δεν απασχολούν μόνο την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την Αιτωλοακαρνανία .

Ο κ. Τορουνιδης τόνισε για μια ακόμη φορά ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών είναι να αναδείξουμε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ, από τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς, ορίζοντας το, ταυτόχρονα, ως τη μόνη προοδευτική επιλογή για τον πολίτη στις εκλογές στις 7 Ιουλίου.

«Ζητάμε ψήφο ανατροπής εντός των πολιτικών συσχετισμών, για προοδευτικές λύσεις. Εντολή που θα αποτρέπει την κυριαρχία της ΝΔ και θα αποδυναμώνει τώρα καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι αρχές και οι αξίες της προοδευτικής παράταξης πρέπει να γίνουν και πάλι η πυξίδα της πορείας της χώρας, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής».

Σε ότι αφορά τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ναυπακτίας, ο κ . Τορουνιδης εστίασε στην αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων της γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο των ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ. Στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής η οποία διαθέτει όλα τα στοιχεία για ένα δυνατό τουριστικό προϊόν που θα περιλαμβάνει θάλασσα, βουνό, γαστρονομία, πολιτισμό με το κάστρο Ναυπάκτου, καθώς και στις υποδομές που αφορούν στο διαγώνιο οδικό άξονα Ναύπακτος -Λαμία, αλλά και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην ορεινή Ναυπακτία».

Διαβάστηκε 750 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/