Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 18:53

14χίλιαρο: Μέχρι Τρίτη 2 Ιουλίου οι αιτήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρατείνεται έως και 2 Ιουλίου 2019 η υποβολή των αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων».

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια, ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος έως και 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 1 μετά το μεσημέρι.

Στόχος του υπομέτρου 6.3 είναι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις να αναπτύξουν περαιτέρω τις γεωργικές τους δραστηριότητες, μέσω ενεργειών που αφορούν τη βελτίωση της οικονομικής ή περιβαλλοντικής βιωσιμότητάς τους ή την εν γένει διαρθρωτική τους προσαρμογή (όπως παραγωγική, οργανωτική κλπ) ούτως ώστε να είναι «ικανές» να υποστηρίξουν μελλοντική επαγγελματική ενασχόληση των κατόχων τους στη γεωργία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων στήριξης οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται μέχρι και τις 2 Ιουλίου στο Τμήμα Επιδοτήσεων του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Αγρινίου, στην Παπαϊωάννου 23. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641.0.69013-69034.

Για τη χρηματοδότηση του μέτρου προβλέπεται ποσό συνολικού ύψους 70.000.000 €. Από αυτά, τα 6.524.000 € προορίζονται για την ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων στη Δυτική Ελλάδα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το υπομέτρο θα βρείτε ΕΔΩ και όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις ΕΔΩ.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 2 Ιουλίου 2019. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, από τις 3 Ιουλίου 2019 έως και τις 22 Ιουλίου 2019 (στην περίπτωση που η αίτηση στήριξης αποσταλεί ταχυδρομικά, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου), οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Διαβάστηκε 744 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία