Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 18:12

Εκδρομή του «Παναγία Ελεούσα» στην Λευκάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδρομών που πραγματοποιούμε, επισκέφθηκαν το πανέμορφο νησί του Ιονίου μας, τη Λευκάδα.

Ξεκινήσαμε με προσκύνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης. Ακολούθησε ξενάγηση στο εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο, που παρουσιάζει την μακραίωνη εξέλιξη του νησιού και εντυπωσιαστήκαμε από τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Νομού της Λευκάδος.

Γευτήκαμε υπέροχο μεσημεριανό γεύμα σε ωραίο ρεστοράν της Λευκάδος. Επισκεφθήκαμε το γραφικό Νυδρί, θαυμάσαμε απέναντί του το Νησάκι Μαδουρή με το νεοκλασσικό αρχοντικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και απολαύσαμε το απογευματινό μας γλυκό και καφέ πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Τους νέους συνόδεψαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και εργαζόμενοι – συνοδοί.

Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας εμψυχώθηκαν, διασκέδασαν πολύ με την εμπειρία αυτή και επέστρεψαν με όμορφες εικόνες.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.