Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 18:15

Ξεβράκωσε πολλούς ο Μιχάι!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η μεταγραφή του Ενέα Μιχάι στον ΠΑΟΚ. Όχι αυτή καθ’ αυτή η μεταγραφή, αλλά ότι ο ΠΑΟΚ, εκτός από χρήματα, στέλνει και τον Μιχαηλίδη στο Αγρίνιο ως αντάλλαγμα!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τις δύο ομάδες. Απλά ένας δημοσιογράφος (στην αρχή και άλλοι στη συνέχεια) από τη Θεσσαλονίκη, έβγαλαν το θέμα. Προφανώς από πληροφορίες που είχαν από τον ΠΑΟΚ.

Ε, αυτό αρκούσε να ξεβρακωθούν πολλοί: Ο Παναιτωλικός παίρνει δανεικούς, έγινε παράρτημα και ντροπή για την πόλη. Αναθεματισμοί και κατάρες σ’ αυτούς που έφεραν δανεικό τον Μιχαηλίδη (κάποιοι τον είδαν να πίνει και καφέ στην οδό Ηλιού!!!), η πλήρης επιβεβαίωση ότι ο Τίτορμος έγινε μαγαζάκι του Ρώσου!

Συμβαίνει πρώτη φορά; Όχι φυσικά. Το ίδιο επαναλαμβάνεται από το 2010 (να μην πάμε πιο παλιά). Απλά το παραμύθι κάθε φορά έχει άλλο δράκο. Πούλησε τον Μαρτίνες στον Ολυμπιακό; Παράρτημα του χονδρού. Το Βιγιαφάνιες στον ΠΑΟ; Κολλητός με τον Αλαφούζο. Τον Ουάρντα στον ΠΑΟΚ; Ετοιμαστείτε να γεμίσουμε δανεικούς. Ε, τώρα με τον Μιχάι, είναι σίγουρο το παράρτημα.

Για σταθείτε ρε παλληκάρια. Και που θα πουλήσει ο Παναιτωλικός παίκτη αν όχι στον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό; Στην ΑΕΚ περισσεύουν πλέον τα καβούρια, ο βάζελος δεν υπάρχει. Ο Πανιώνιος θα κάνει πρόταση για τον Μιχάι ή ο Κούγιας;;; Και το βασικότερο: Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν, πόσα πρέπει να τραβήξει απ’ τους μεγάλους αυτή η έρμη η ομάδα με την… ξεροκεφαλιά της να μην παίρνει δανεικούς και να μη σέρνεται όπως οι περισσότερες στην Ελλάδα, για να σταματήσετε να «τσιμπάτε»;;;

Διαβάστε τα σχόλια στο διαδίκτυο, ακούστε τι λένε κάποιοι στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης και θα διαπιστώστε αμέσως «τι γούρνα είμαστε». Πόσοι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν συζητάνε να σπιλωθεί η τιμή και η υπόληψη της ομάδας. Λες και βγήκε κάποιος από τον Παναιτωλικό και είπε «θα πάρουμε δανεικούς». Λες και επειδή το είπε ή το έγραψε κάποιος, έγινε ήδη.

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα, από χθες βράδυ το σενάριο άλλαξε. Υπάρχουν πολλά πλέον που λένε για δύο προτάσεις του ΠΑΟΚ. Μία μόνο με χρήματα, μία με χρήματα και Μιχαηλίδη. Και από τον Παναιτωλικό μιλάνε για «ανέκδοτο». Υπάρχει και δήλωση του ίδιου του Μιχάι που (δυστυχώς για όσους θέλουν τα παραπάνω ως τετελεσμένα) λέει ότι δεν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ του παίκτη είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες…

Τι θέλει να πει; Δεν έγινε ακόμα η μεταγραφή; Δεν πίνει καφέ στην Ηλιού ο Μιχαηλίδης; Ε, όχι μην το κάνεις αυτό! Πάνω που άρχισε το ξεβράκωμα…

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.