Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 11:06

Β. Αντωνόπουλος: «Να ασχοληθούμε άμεσα με τα αναπτυξιακά ζητήματα της Ναυπακτίας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον δήμο Ναυπακτίας περιόδευσε την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα Αλλαγής, Βασίλης Αντωνόπουλος.

Την Τετάρτη βρέθηκε συγκεκριμένα σε Τρίκορφο, Βασιλική, Περιθώρι και Γαλατά Ναυπακτίας, ενώ άδραξε την ευκαιρία και για μια σύντομη επίσκεψη στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους των χωριών, αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «δε μπορούμε να μιλάμε για ποιοτική ζωή των κατοίκων της επαρχίας, όταν δεν έχουν ληφθεί μέτρα για τη  βελτίωση βασικών υποδομών όπως η ύδρευση, η άρδευση,το αποχετευτικό ,  τα κοιμητήρια…Πρέπει να μεριμνήσουμε για την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών της Ναυπάκτου που βιώνουν εδώ και χρόνια την πλήρη απαξίωση».

Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε την πόλη της Ναυπάκτου, με τους κατοίκους να επιμένουν κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με τον βουλευτή, στην ανάγκη ουσιαστικής τουριστικής ανάδειξης της περιοχής. «Η Ναυπακτία έχει τεράστιες δυνατότητες που δυστυχώς  παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες. Η  περιοχή της Ναυπάκτου πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω ως τουριστικός προορισμός. Πρέπει να δοθούν κίνητρα επιχειρηματικότητας με μείωση της φορολογίας, να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας της περιοχής, να πιέσουμε για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου του ορεινού όγκου και, επιτέλους, για την αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου » ανέφερε ο Βασίλης Αντωνόπουλος ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Ναύπακτο. 

 

Διαβάστηκε 793 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/