Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:12 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 18:49

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θ’ απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων υπάρχουν αυτό το διάστημα σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, νησιά, Χαλκιδική, Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων και Λευκάδα.

Ζητούνται μεταξύ άλλων υπάλληλος γραφείου, λαντζιέρα, σερβιτόροι, άτομα σε διάφορες επιχειρήσεις και ξενοδοχεία, καθηγητής Αγγλικών, πωλητές, εξωτερικοί συνεργάτες, αισθητικοί, διαιτολόγοι, γυμναστές, ψυχολόγοι, καθαρίστριες, καμαριέρες, διανομείς, μάγειρες και τεχνίτης – βοηθός υδραυλικού.

Ενδεικτικές θέσεις:

-ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθηγητής ή καθηγήτρια ΑΓΓΛΙΚΩΝ από Κέντρο Ξένων Γλωσσών, για μερική ή πλήρη απασχόληση, για την επόμενη σχολική χρονιά. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα για εργασία σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών Νεάπολης Αγρινίου. Τηλ. 26410 56720.

-ΖΗΤΕΙΤΑΙ γυναίκα και άντρας για εργασία σε ξενώνα και εστιατόριο στο Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων για μόνιμη ή εποχική δουλειά. Τηλ. 6974 049104.

-ΕΤΑΙΡΕΙΑ προσλαμβάνει μάγειρες με πτυχίο, καμαριέρες με ή χωρίς προϋπηρεσία και σερβιτόρους πλήρους απασχόλησης από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά και Χαλκιδική για την σεζόν 2019. Προσφέρονται καλές αποδοχές, άδειες, δώρα, διατροφή και διαμονή. Τηλέφωνο: 6970 059271 – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καμαριέρες, δύο άτομα για παρασκευή πρωινού – μπουφές – μπαρ (καφέδες) για μικρή οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Βασιλική Λευκάδας. Πλήρης απασχόληση, απαραίτητη η ασφάλιση, παρέχεται διαμονή. Τηλ. 6973 052026 (Κατερίνα), 6932 221205 (Ανδρέας). E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

Περισσότερες θέσεις εργασίας θα βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/06/anaggelia806.jpg

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία