Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 17:29

O ΠΑΟΚ αγόρασε τον Μιχάι από τον Παναιτωλικό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σε όλα με τον Παναιτωλικό και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού έκλεισε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Αγρινίου και ο νεαρός στόπερ θα υπογράψει τις επόμενες μέρες με τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Ενέα Μιχάι θα βάλει την τζίφρα του σε τετραετές συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 21χρονο στόπερ του Παναιτωλικού. Μόνο που τώρα οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και πολύ σύντομα ο Μιχάι αναμένεται και επίσημα να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» για να έρθει από το Αγρίνιο στη Θεσσαλονίκη και να συμπληρώσει την τετράδα των κεντρικών αμυντικών δίπλα σε ΒαρέλαΚρέσπο και Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής-αγοράς του Μιχάι, συζητάει με τον Παναιτωλικό για την παραχώρηση του 19χρονου στόπερ της Κ19, Γιάννη Μιχαηλίδη, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μιχάι τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Παναιτωλικού τις δύο τελευταίες σεζόν και ήδη μετράει 49 επαγγελματικές συμμετοχές!

gazzetta.gr 

Διαβάστηκε 535 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.