Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:19 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 20:41

Επίσκεψη Κ. Καραγκούνη στην Ένωση Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα προβλήματα και τις προοπτικές του αγροτικού τομέα στο επίκεντρο της σύσκεψης.

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η σύσκεψη ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραγκούνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, κατά την οποία κυριάρχησαν θέματα μείζονος ενδιαφέροντος για την αγροτική οικονομία της περιοχής.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Θωμάς Κουτσουπιάς καλωσόρισε τον Κ. Καραγκούνη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει εθιμοτυπικό/προεκλογικό χαρακτήρα αυτή η επίσκεψή του, καθώς όσες φορές κι αν χρειάστηκε, κ. Καραγκούνης ήταν πάντα παρών, πρόθυμος να συμβάλει θετικά και με όλες του τις δυνάμεις στην προώθηση ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του νομού μας.

Ο ίδιος ο κ. Καραγκούνης διαβεβαίωσε το Συμβούλιο ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια, δηλώνοντας την πρόθεσή του να συγκρουστεί, αν χρειαστεί, με συμφέροντα και καταστάσεις που ως τροχοπέδη λειτουργούν ανασχετικά της αναπτυξιακής κατεύθυνσης που έχει χαράξει η Ένωση Αγρινίου, την οποία και χαρακτήρισε πρωτοπόρο και πρότυπο Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Μάλιστα, συμπληρωματικά στα επιμέρους θέματα που ετέθησαν απ’ το Συμβούλιο, ο κ. Καραγκούνης έθεσε το ζήτημα της «ποινικοποίησης της επιχειρηματικότητας» και της απουσίας ουσιαστικής δικαιοσύνης, εστιάζοντας στην ανεξέλεγκτη λειτουργία της αγοράς, που σε τομείς, όπως εκείνοι που επηρεάζουν τόσο αρνητικά τον κλάδο της κτηνοτροφίας, αποκτά διαστάσεις απόλυτης ασυδοσίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν επίσης οι επερχόμενες μεταβολές κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο και συνολικά η νέα ΚΑΠ, ενώ υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της Ένωσης Αγρινίου και ιδιαίτερα εκείνες στον τομέα της ενέργειας και των ΑΠΕ. Τέλος, ο κ. Καραγκούνης παρουσίασε βασικές πτυχές του αγροτικού προγράμματος του κόμματός του, το οποίο και χαρακτήρισε ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο.

Ακολούθησε η ξενάγηση στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού, όπου ο κ. Καραγκούνης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και να συνομιλήσει με εργαζομένους και με πολίτες.

 

Διαβάστηκε 869 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/