Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 18:23

Νεα Κυκλοφορία «ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΜΑΙ» Κυριαζής Παπαλούδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα ζεϊμπέκικο, επέλεξε να κάνει το δεύτερο επίσημο μουσικό του βήμα ο Κυριαζής Παπαλούδης. Με τίτλο που ταιριάζει και στην άποψη των δημιουργών του τραγουδιού, μιας και για να του εμπιστευτούν το έργο τους, σίγουρα θεωρούν ότι είναι έτοιμος για να καθιερωθεί στο λαϊκό πεντάγραμμο.

Ο συνθέτης, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ και ο στιχουργός ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΔΑΣ, μεγαθήρια του λαϊκού τραγουδιού, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά και εμπιστεύτηκαν το αποτέλεσμα τους σε μια γνήσια λαϊκή φωνή. Δημιουργοί με δεκάδες τεράστιες επιτυχίες και μνημονεύοντας, «μεγάλα» ζεϊμπέκικα , θα βρείτε σίγουρα την υπογραφή τους από κάτω.

Ως λάτρης του αγνού και γνήσιου λαϊκού, ο Κυριαζής συνεχίζει την πορεία του στο πεντάγραμμο, αντάξια του ήθους και του χαρακτήρα του.

 

Διαβάστηκε 2077 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.