Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 17:43

«Έχω τα δικά μου»: Κυκλοφόρησε τo νέο τραγούδι-πρόταση του Νικηφόρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Έχω τα δικά μου»: Κυκλοφόρησε τo νέο τραγούδι-πρόταση του Νικηφόρου

Αποφασισμένος να συνεχίσει το σερί με τις μεγάλες του επιτυχίες, οι οποίες άλλωστε τον έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του κόσμου ως έναν από τους πιο ταλαντούχους και σημαντικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, είναι ο Νικηφόρος με το ολοκαίνουργο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε.

«Έχω τα δικά μου» είναι ο τίτλος του νέου του single που κυκλοφορεί από την Heaven Music και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, καθώς πρόκειται για ένα τραγούδι-πρόταση που σε αιφνιδιάζει ευχάριστα από την πρώτη στιγμή.

Τη μουσική στο νέο τραγούδι του Νικηφόρου, ο οποίος βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καλλιτεχνικής του πορείας, έχει γράψει ο Χρίστος Σαντικάι και τους στίχους του ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, ενώ το ομώνυμο video clip φέρει την υπογραφή του Sheriff Francis.

Σ’αυτό ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί σε μία ερωτική ιστορία έντονου πάθους, που αγγίζει τα όρια της εμμονής.

Ένα επιθετικό, λυτρωτικό ξέσπασμα που σκιαγραφεί την ανθρώπινη πλευρά ενός χωρισμού, ακροβατώντας ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις ψευδαισθήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του νέου video clip του διήρκησαν 3 ημέρες σε διάφορα σημεία της Αττικής και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 

Διαβάστηκε 1851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.