Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 12:28

Αιτωλοακαρνάνες με πανέμορφες ενδυμασίες χόρεψαν στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019,το χορευτικό τμήμα του Α.Σ. Αχελώος συμμετείχε στην εκδήλωση «Οι φορεσιές μου ξαναχορεύουν» που πραγματοποιήθηκε στο κηποθέατρο «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΎ» στην Αθήνα. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον καταξιωμένο ελληνοράφτη Νίκο Πλακίδα.

Το χορευτικό μας ενδεδυμένο με φορεσιές από το εργαστήρι παραδοσιακών φορεσιών του συγχωριανού μας Νίκου Πλακίδα παρουσίασε χορούς από την Αιτωλοακαρνανίακαταχειροκροτούμενο τόσο για τις πανέμορφες ενδυμασίες όσο και για άψογη απόδοση των χορών από τους χορευτές του χορευτικού κάτω από την καθοδήγηση της δασκάλας Λένας Καλοκληρου.

Το Δ.Σ. τού συλλόγου μας συγχαίρει τον Νίκο Πλακίδα για την προσφορά του στην παράδοσή μας και τον ευχαριστεί για την πρόσκληση προς εμάς να συμμετάσχουμε σ αυτή τη γιορτή της παράδοσης.

Φωτό:  Νίκος Παπαλέξης

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.