Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 18:14

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε ο Κώστας Καραγκούνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κώστας Καραγκούνης επισκέφτηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά με τον οποίο είχε την τιμή και τη χαρά να συνομιλήσει επί πολλών θεμάτων.

Ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης καθώς και θέματα της επικαιρότητας στάθηκαν η αφορμή για μία ουσιαστική συζήτηση. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Καραγκούνη καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του ενώ εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και το αξιοθαύμαστο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη για το καλό του τόπου μας.

Ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε επίσης το σεβασμό του όλους τους κληρικούς οι οποίοι όπως δήλωσε στηρίζουν τις κοινωνίες και για αυτό επιβάλλεται η στήριξή τους από την επίσημη Πολιτεία.

Διαβεβαίωσε δε ότι στο πρόσωπό του τόσο η εκκλησία της Αιτωλοακαρνανίας όσο και ο ίδιος ο σεβασμιότατος θα βρει ένα καλό και πιστό φίλο από την πλευρά του.

«Σε έναν ευλογημένο τόπο, όπως η Αιτωλοακαρνανία που έζησαν και λειτούργησαν Άγιοι της εκκλησίας μας, έχουμε χρέος να στηρίξουμε την ορθόδοξη παράδοση, την πίστη, την αγάπη και την αλληλεγγύη της εκκλησίας», σημείωσε ο Κώστας Καραγκούνης.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 716 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/