Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 02:15

Θα καταφέρει να αντιδράσει η Αργεντινή;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Copa America η Αργεντινή

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που συμμετέχει η Αργεντινή, όλοι περιμένουν ότι αυτή είναι η σειρά της και συγκεκριμένα η στιγμή του Λιονέλ Μέσι, αλλά κάθε φορά κάτι συμβαίνει στο τέλος και η κούπα παίρνει αναβολή.

Έχει συμβεί δύο φορές σε τελικό του Copa America, έχει συμβεί και μία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτές είναι οι στιγμές που η Αργεντινή έφτασε πιο κοντά σε μια κούπα με ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι.

Η φετινή διοργάνωση του Copa America είναι στο πλαίσιο αυτό που περιγράψαμε. Ακόμα μία ευκαιρία για τον Λιονέλ Μέσι να οδηγήσει την Αργεντινή στη… γη της Επαγγελίας, πόσω μάλλον όταν η διοργάνωση διεξάγεται στη Βραζιλία, ώστε να καταφέρει να εξιλεωθεί έως ένα σημείο και να σταματήσουν οι ατέρμονες συγκρίσεις με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αν πάντως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η Αργεντινή πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει έστω και να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο, αφού η εικόνα της ήταν απογοητευτική στο ματς της πρεμιέρας της κόντρα στην Κολομβία.

Κακή εμφάνιση, ρόστερ χωρίς την ποιότητα περασμένων ετών και ένας Λιονέλ Μέσι, που φαίνεται ότι δεν είναι στην κατάσταση την οποία τον θαυμάσαμε τη μεγαλύτερη διάρκεια της φετινής σεζόν. Λογική ήττα από την Κολομβία με 2-0 και πλέον τα ματς κόντρα στην Παραγουάη και το Κατάρ αποκτούν χαρακτήρα τελικού.

Αγώνας δίχως αύριο για την Αργεντινή

Αυτή τη στιγμή στον όμιλό της, η Αργεντινή είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, καθώς στο άλλο ματς του ομίλου, Παραγουάη και Κατάρ έμειναν στην ισοπαλία (2-2), αποσπώντας από έναν πόντο.

Με άλλα λόγια, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι έχει μπροστά της έναν τελικό, αφού σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης κόντρα στην Παραγουάη (20/6, 03:30), όχι μόνο θα έχει μειωμένες ελπίδες για πρόκριση, αλλά το μέλλον της δεν θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά της αποτελέσματα.

Παρά την κάκιστη εικόνα της, όλες οι στοιχηματικές χρήζουν ως το πολύ μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Σύμφωνα με τη στοιχηματική της Sportingbet, οι αποδόσεις δεν ξεπερνούν τις τιμές του 1,50, κάτι βέβαια στο οποίο… βοηθάει και η αγωνιστική εικόνα της Παραγουάης.

Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίτσο είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που αποδείχθηκε τόσο στις φιλικές αναμετρήσεις, όσο και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στο Κατάρ. Στην πρεμιέρα της, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το τρίποντο, που πραγματικά θα έβαζε πολύ δύσκολα στην Αργεντινή, καθώς η ομάδα από την Ασία κατάφερε να επιστρέψει στο ματς διαμορφώνοντας το 2-2.

Διαβάστηκε 550 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.