Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 18:06

Ο Δημήτρης Λιόλιος διασκεύασε με μοναδικό τρόπο το γνωστό τραγούδι «Έρωτας κλέφτης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα τραγούδι, το οποίο έχει αγαπηθεί όταν είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά και αναμένεται να αγαπηθεί ακόμη περισσότερο με τη μαγική ερμηνεία του, εγκαινιάζει ο Δημήτρης Λιόλιος τη συνεργασία του με τη νέα του δισκογραφική συνεργασία, τη Walnut Entertainment.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που ξεχώρισε από τη χροιά της φωνής του και συνεργάστηκε με πολλούς μεγάλους ερμηνευτές της εποχής μας, διασκευάζει το τραγούδι «Έρωτας Κλέφτης» και σε αυτό δίνει τη δική του μελωδική ταυτότητα!

Ένα τραγούδι που αγαπήσαμε, με την αξεπέραστη μελωδία του Μανώλη Μανουσάκη και τους μαγικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, ερμηνεύεται εκ νέου από τον Δημήτρη Λιόλιο ταξιδεύοντάς μας σε ακόμα πιο μακρινούς μουσικούς προορισμούς, με quartets εγχόρδων και chillstep beats!

Το ευρηματικό video clip που υπογράφει παράλληλα με την ενορχήστρωση, ο Πάνος Νικολακόπουλος, οπτικοποιεί τις σκέψεις ενός άντρα για μια γυναίκα, αυτά που κρύβονται στα ασυνείδητα μονοπάτια μιας αγάπης και του πόθου.

 

Διαβάστηκε 1886 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.