Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 19:51

Στα Καναρίνια Αγρινίου το πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα Καναρίνια Αγρινίου κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019.

Η ομάδα του Ανδρέα Τσάμη κέρδισε στον τελικό που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο τον Α.Ο. Λυγιά με σκορ 5 – 1.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Κωστόπουλος. Λίγο πριν τα μέσα του πρώτου μέρους ο Μαργαρίτης σημείωσε το 2 – 0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Ασημακόπουλος πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του Αγρινίου και στο δεκάλεπτο ο Κωστόπουλος και ο Βασιλόπουλος με δύο ακόμα τέρματα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5 – 0. Το τελικό 5 – 1 διαμόρφωσε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Καλτσής.

Στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου πανηγύρισαν τον τίτλο και πήραν τα μετάλλιά τους από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ Δημήτρη Κανταρέλο. Απονομή μεταλλίων δεν υπήρξε για τη φιναλίστ του πρωταθλήματος ομάδα του Λυγιά.

Για την ομάδα του Λυγιά που είχε στον πάγκο τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου αγωνίστηκαν οι: Αγουρίδης, Κροκιδάς, Βλάσι, Παλιούρας Α., Καλτσής, Παλιούρας Φ., Λομβαρδέας, Δούρος, Κοτσανάς, Ντότσικας, Δημόπουλος, Αποστολάκης, Πατσιαλός.

Για τα Καναρίνια Αγρινίου του Ανδρέα Τσάμη αγωνίστηκαν οι: Τσιμπιδάκης, Στεφανής, Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης, Βασιλόπουλος, Κωστόπουλος, Τσώρης, Τούσης, Γκρίζης, Ασημακούλας, Αγγελακόπουλος Α., Κοκότης, Μπακάς, Αγγελακόπουλος Κ.

websports.gr

Διαβάστηκε 639 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.