Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 14:47

"Ερωτας Κλέφτης" Δημήτρης Λιόλιος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημήτρης Λιόλιος, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που ξεχώρισε από τη χροιά της φωνής του και συνεργάστηκε με πολλούς μεγάλους ερμηνευτές της εποχής μας, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που αγαπήθηκε!

«Έρωτας Κλέφτης» 

Μέσα από αυτή την ιδιαίτερη διασκευή του «Έρωτα Κλέφτη», ο Δημήτρης Λιόλιος δίνει τη δική του μελωδική ταυτότητα, τη δική του τρυφερή ερμηνεία στο τραγούδι και ανακοινώνει τη νέα του δισκογραφική συνεργασία με την Walnut Entertainment!

Δημήτρης Λιόλιος

«Έρωτας Κλέφτης» 

Ένα τραγούδι που αγαπήσαμε, με την αξεπέραστη μελωδία του Μανώλη Μανουσάκη και τους μαγικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, ερμηνεύεται εκ νέου από το Δημήτρη Λιόλιο ταξιδεύοντας μας σε ακόμα πιο μακρινούς μουσικούς προορισμούς, με quartets εγχόρδων και chillstep beats!

Το ευρηματικό video clip που υπογράφει παράλληλα με την ενορχήστρωση, ο Πάνος Νικολακόπουλος, οπτικοποιεί τις σκέψεις ενός άντρα για μια γυναίκα, αυτά που κρύβονται στα ασυνείδητα μονοπάτια μιας αγάπης και του πόθου.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment. 

iTunes: https://apple.co/2wK0X6c

Deezer: http://bit.ly/2IvHFXM 

Google Play: http://bit.ly/2WLHEs4 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ @ social media

https://www.instagram.com/d.liolios/ 

https://www.facebook.com/Dimitris.Liolios.Official/ 

WALNUT ENTERTAINMENT @ social media: https://www.facebook.com/walnutentertainmentgr https://www.instagram.com/walnutentertainment 

Official Walnut YouTube Channel

https://www.youtube.com/c/WalnutEntertainmentGreece 

 

Διαβάστηκε 2298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.