Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:39 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 11:17

Με δύο μετάλλια επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο ΠΓΣ Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στους διεθνείς αγώνες Πυγμαχίας Ευπατωρ που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη 13-16 συμμετείχε ο ΠΓΣ Αμφιλοχίας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από Ρωσία Λετονία και Κύπρο.

Ο ΠΓΣ Αμφιλοχίας συμμετείχε με τρεις αθλητές συγκεκριμένα ο Meci Gani στην κατηγορία των 57 κιλών περνώντας στα ημιτελικά κέρδισε τον αθλητή του Ευπατωρ Γιάννη Ζήση στα σημεία με 5-0 ενώ στο τελικό της κατηγορίας του ηττήθηκε από τον Γαβριηλίδη Παναγιώτη (ΠΑΟΚ) στα σημεία σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες εξασφαλίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Παπανίκος Κωνσταντίνος στα 75 κιλά ανδρών περνώντας την φάση των ημιτελικών με τα από ένα δυνατό ματς ηττήθηκε στα σημεία από τον Λετονό Arturs karnaveh εξασφαλίζοντας και αυτός το χάλκινο μετάλλιο! Εξαιρετική και η εμφάνιση του αθλητή των ακαδημιών Κωνσταντίνο Ντουμάζιο σε αγώνες επίδειξης που σίγουρα υπόσχεται πολλά στο μέλλον!

e-maistros.gr

 

Διαβάστηκε 558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.