Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:22 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 18:19

Η "Σακαρετσιάνικη Παρέα" στο Περδικάκι τραγουδάει για την Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μουσική Τοπική Κληρονομιά φέτος, από το ιστορικό Σακαρέτσι του Ορεινού Βάλτου -που συμμετέχει για 2η χρονιά- στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό, της Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου ώρα 4.00μμ θα τραγουδήσουν στην πλατεία του χωριού τους, γνήσια παραδοσιακά τραγούδια του τόπου τους και αξίζει να τους δεις, την μέρα εκείνη στο Περδικάκι!

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ... θεωρείται ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης, σύμφωνα με ανθρωπολόγους,ιστορικούς και μελετητές με αναφορά στην κοιτίδα τους το Σακαρέτσι του Ορεινού Βάλτου.

Αυτή είν' η Ελλάδα μας, αυτή η περιουσία μας, αυτή η Κληρονομιά μας. Αν τα χάσουμε κι αυτά δεν είμαστε κανείς... γράφουν στη σελίδα τους οι διοργανωτές.

Το AgrinioBestOf.gr είναι ένας από τους υποστηρικτές επικοινωνίας για την Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Διαβάστηκε 642 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 18:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.