Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 14:15

Οι προδιαγραφές του Τουριστικού Λιμένα Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα έργο που συνδέεται άμεσα με την στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού που στόχο έχει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος αλλά και την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ξεκινάει στο Μεσολόγγι.

Ο Υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος ενέκρινε την τμηματική άδεια λειτουργίας διακεκριμένων τμημάτων του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου, δυναμικότητας 84 θέσεων ελλιμενισμού και 50 θέσεων χερσαίας εναπόθεσης σκαφών.

Η χερσαία ζώνη του θα περιλαμβάνει τις απαραίτητες υποστηρικτικές κτιριακές εγκαταστάσεις για την πλήρη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των επιβατών των σκαφών.

Η υλοποίηση του έργου, αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, θα δώσει ανάπτυξη, νέα πνοή και προοπτική στην ευρύτερη περιοχή ενώ ταυτόχρονα  θα αναβαθμίσει την ανταγωνιστική θέση της χώρας μας στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά.

ypodomes.com

Διαβάστηκε 547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.