Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:33 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 14:08

Παναιτωλικός: Τελειώνει του Μιχάι, έρχονται οι πρώτες μεταγραφές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέματα που είναι ανοικτά αναμένονται να πάρουν το δρόμο τους τις επόμενες μέρες στον Παναιτωλικό και να έχουμε εξελίξεις σε πολλούς τομείς. Όπως η πώληση του Μιχάι που είναι θέμα ωρών -πλέον- να οριστικοποιηθεί, αλλά και μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός κλήθηκε να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η πλευρά του Παναιτωλικού είναι ικανοποιημένη από τις τρεις προτάσεις  που έχει στα χέρια της, αλλά δεν θέλει να στείλει με δική της πρωτοβουλία «πακέτο» τον Μιχάι σε κάποια απ’ τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει (αν δεν έχει ήδη αποφασίσει) και από εκεί και πέρα θα προχωρήσει η διαδικασία της μεταγραφής του. Όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα (αν όχι το επόμενο 48ωρο) θα κλείσει η υπόθεση και θα έρθουν οι ανακοινώσεις.

Παράλληλα «τρέχουν» και τα μεταγραφικά. Ο Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του, χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και σε συνεργασία με τον Κάστρο γίνονται επαφές και συζητήσεις με παίκτες για να έρθουν στο Αγρίνιο. Οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται και στον τομέα αυτό μέσα στην εβδομάδα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.