Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 13:56

Στα Παρακαμπύλια και τη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στο Αγρίνιο ο Βασίλης Αντωνόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα Παρακαμπύλια και τη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στο Αγρίνιο ο Βασίλης Αντωνόπουλος

Τη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στο Αγρίνιο (οδός Δελφών) επισκέφθηκε χθες  Σάββατο 15/6 ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης Αντωνόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με πολλούς παραγωγούς και εμπόρους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και ιδιαίτερα για την εξουθενωτική για εκείνους φορολόγηση.

Οι παραγωγοί έμειναν ιδιαίτερα στη δυσβάσταχτη φορολογία και το υψηλό κόστος ασφάλισης, με τον Β. Αντωνόπουλο να συμφωνεί και να επισημαίνει πως «για να αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα, πρέπει να υπάρξει μείωση της φορολογίας, ώστε να αναστραφεί το φαινόμενο της φοροδιαφυγής».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας , βρέθηκε σε χωριά της ΔΕ Παρακαμπυλίων και συγκεκριμένα στον Ψηλόβραχο, τα Σίδηρα, τη Χουνη,τα Κραμανέικα τον Αγιο Βλάσση,το Πεντακορφο, τον Κυπαρισσο, τα Αμπελια,την Ποταμουλα και τη Σαργιαδα. Ο υποψήφιος Βουλευτής δεσμεύθηκε στους κατοίκους πως θα σταθεί δίπλα τους σε όλα τα θέματα που απασχολούν τα όμορφα χωριά των Παρακαμπυλίων και ιδιαίτερα στο μείζον ζήτημα της προσβασιμότητας και στην ολοκλήρωση του δρόμου Αγρίνιο- Καρπενήσι: «Θα δώσω μάχη για να ολοκληρωθεί αυτό το πολύπαθο έργο. Είναι αυτό που απασχολεί κατά κύριο λόγο τους κατοίκους των χωριών, που περιμένουν χρόνια τη μέρα που θα μπορούν να φτάνουν με ασφάλεια στα χωριά τους», ανέφερε ο κ. Αντωνόπουλος.

Παράλληλα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ανταποδοτικότητας και των αντισταθμιστικών από το μεγάλο υδροηλεκτρικό έργο της ΔΕΗ στη λίμνη Κρεμαστών. «Αν μου δοθεί η δυνατότητα, το ζήτημα αυτό είναι από τα πρώτα που θα φέρω προς συζήτηση μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να πιέσει για να αποδοθούν στην περιοχή όσα δικαιούται», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.  

Διαβάστηκε 976 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/