Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:32 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 02:32

Δήμος Αγρινίου: Βελτιώσεις στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καλυβίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες επανασποράς και συντήρησης του χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλυβίων πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Με δαπάνη του δήμου Αγρινίου, έγινε καταπολέμηση των ζιζανίων, ακολούθησε επανασπορά του γκαζόν σε πολλά σημεία του γηπέδου και λίπανση με συχνό πότισμα, ώστε να ¨δέσουν¨ οι ρίζες και να απλωθούν.

Τις εργασίες συντήρησης πραγματοποιεί μετά από σχετική ανάθεση, ιδιώτης γεωπόνος, ενώ να αναφέρουμε ότι, έγινε ήδη το πρώτο κούρεμα στο γκαζόν και τοποθετήθηκαν νέα μπεκ ψεκασμού.

Το επόμενο διάστημα ειδικό μηχάνημα του ΤΟΕΒ Καλυβίων θα προβεί σε κοπή χόρτων εξωτερικά του γηπέδου και θα καθαρίσει τον αποχετευτικό αύλακα στη νότια πλευρά.

Οι καλλιεργητικές φροντίδες και γενικά οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του χλοοτάπητα θα συνεχισθούν κατά τη διάρκεια του θέρους, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 783 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.