Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 12:40

Τα …Τιτορμάκια στα Γιάννινα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρέθηκε αυτή τη φορά ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ , με 50 αθλητές.  Συμμετείχε στο Friends Meeting Taekwondo Ioannina 2019, προσκεκλημένος του  ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διεξήχθη σε φιλικό πνεύμα συνεργασίας και προσέφερε ότι καλύτερο στους αθλητές.

Τα Τιτορμάκια αγωνίστηκαν, απόκτησαν εμπειρίες, έκαναν νέους φίλους, απολαμβάνοντας όλα αυτά τα στοιχεία που προσφέρει ο αθλητισμός και που ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ προσπαθεί πάντα να παρέχει στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους του αθλητές.

«Καλή Αρχή και καλή συνέχεια στους αθλητές από το Θέρμο που πλαισιώνουν την ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ, στους Διοργανωτές, στους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη των παιδιών τους, στα ΤΙΤΟΡΜΑΚΙΑ για την συνεχή τους προσπάθεια, στην βοηθό μου Λιάπη Βιβή και στους ΜΑΥΡΟΖΩΝΑΔΕΣ βοηθούς μου Νόνη, Νίκη, Κατερίνα, Χαρά, Σωκράτη, Χρυσοβαλάντη, Πέτρο που υποστήριξαν και βοήθησαν απόλυτα και στα 8 αγωνιστικά τερέν !», αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΙΤΟΡΜΟΥ.

dav
dav
dav
dav
dav
dav

dav

dav
sdr
dav
dav

dav
dav

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1253 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.