Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:06 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 20:01

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δήλωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για τις εκλογές της 7ης Ιούλιου

Την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η δήλωση υποψηφιότητάς του:

«Φίλες και Φίλοι,

Στις εκλογές του 2015, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας. Η παρουσία μου στο νομό ήταν συνεχής και η επικοινωνία μας αδιαμεσολάβητη. Με αίσθημα ευθύνης και χρέους, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, προσπάθησα να αναδείξω όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Αγωνίστηκα με συνέπεια και υπευθυνότητα στο πλαίσιο της εντολής που μου δώσατε και με απόλυτο σεβασμό στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, αισθάνομαι ότι έχουμε χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, διακυβεύεται η επόμενη μέρα και η προοπτική της πατρίδας μας. Έπειτα από μια χαμένη δεκαετία στην κρίση που εγκλώβισε τη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (2004-2009), τα υπερπλεονάσματα για τα οποία δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπουν την ανάκαμψη της οικονομίας και συνακόλουθα την ανάπτυξη. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η συντήρηση είναι ο κοινός παρονομαστής των θέσεών τους. Η πόλωση η κοινή τους στρατηγική για την κατάληψη της εξουσίας. Η εθνική ομοψυχία, όμως, που απαιτείται για την πραγματική έξοδο από την κρίση δεν μπορεί να καλλιεργηθεί μέσα από νέους διχασμούς.

Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ σημαίνει ανάχωμα στη δεξιά στροφή, σημαίνει ψήφος για ισχυρή προοδευτική Κεντροαριστερά που έχει ανάγκη η χώρα.

Είναι στο χέρι σας να δώσετε την εντολή για προοδευτικές πολιτικές που θα εγγυηθούν την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση με ανάπτυξη, ποιοτικές θέσεις εργασίας και κοινωνική δικαιοσύνη και να επιλέξετε τα πρόσωπα που θα τις υπηρετήσουν.

Με αυτές τις σκέψεις, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ζητώ τη στήριξή σας για να προχωρήσουμε μαζί.»

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/