Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 19:36

Στην Τριχωνίδα παντρεύτηκε o Kαμαρά του Παναιτωλικού!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αλχασάν Καμαρά «Κρέσπο» του Παναιτωλικού έχει γράψει μια προσωπική ξεχωριστή-όχι μόνο ποδοσφαιρική- ιστορία.

Το βιβλίο της ζωής του 26χρονου στράικερ, γεννημένου στη Σιέρα Λεόνε αλλά ανδρωμένου ποδοσφαιρικά στη Σουηδία περιλαμβάνει πολλά κεφάλαια.

Από τον εμφύλιο πόλεμο που βίωσε παιδί έως την άφιξη του στη σκανδιναβική χώρα σε ηλικία 13 ετών και την έντονη φιλανθρωπική δράση.

Ο Καμαρά μπήκε στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Αγρινίου το περασμένο καλοκαίρι επιλέγοντας τον Παναιτωλικό για να παίξει για πρώτη φορά μπάλα εκτός Σουηδίας.

Δημοφιλής και στην πόλη μας για τον χαρακτήρα του και τη φιλανθρωπική του στάση ατύχησε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο.

Ο Καμαρά ωστόσο αυτό το διάστημα παρέμεινε κατά κύριο λόγο στο Αγρίνιο έχοντας επιλέξει με τη σύντροφο του ως τόπο διαμονής την Τριχωνίδα.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον της Τριχωνίδας διάλεξε και για να γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του. Στις όχθες της λίμνης , σε γνωστό κέντρο  , παντρεύτηκε χθες την αγαπημένη του Περνίγια, παρουσία συγγενών και φίλων του.

Ευχές λοιπόν στους νεόνυμφους για κάθε ευτυχία!


agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 724 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.